WELKOM!

Binnenkort staat de volledige website van HARTIK COACHING & TRAINING online.

HARTIK biedt op maat effectief bewezen individuele coaching en groepstraining op een boeiende en inspirerende manier.

VOOR PARTICULIEREN

Een betere versie van jezelf, het kan

HARTIK gelooft er in dat in ieder mens de kracht zit, waarmee je zelf weer grip kunt krijgen op je voelen, denken en doen. Mijn overtuiging is dat het allemaal begint bij je hart. Door controle te krijgen op je hartritme (d.m.v. Heartmath methode) krijg je weer controle op je hele zijn en functioneren. Je kunt weer beter nadenken en heldere keuzes maken waardoor je elke dag weer een betere versie van jezelf bent.

HARTIK biedt met het individuele coachingstraject en de groepstrainingen inzicht en handvaten waarmee jijzelf op een eenvoudige, effectieve en zichtbare wijze weer grip krijgt op je leven. Als ervaren zorg- en coachprofessional sta ik voor integriteit, zorgzaamheid, oordeelloosheid en oprechtheid. Graag lever ik een bijdrage aan jouw succes en geluk.

Wil je kennismaken met mij en/of mijn manier van werken?  Graag leg ik in een vrijblijvend persoonlijk gesprek uit wat ik voor je kan betekenen.

VOOR WERKGEVERS

HARTIK biedt u een duurzame oplossing

HARTIK gelooft dat in ieder mens de kracht zit, waarmee iemand zélf weer de regie kan pakken. Mijn overtuiging is dat het allemaal begint bij je hart. Door controle te krijgen op je hartritme d.m.v. Heartmath® kom jezelf weer in control. Deze wetenschappelijk bewezen methode zorgt wereldwijd voor vergroting van duurzame inzetbaarheid, betere gezondheid, emotionele stabiliteit, medewerkerstevredenheid en hogere prestaties. De kracht zit hem in het feit dat medewerkers leren zelf stress te voorkomen / reduceren. HARTIK biedt inzicht en praktische handvaten waarmee medewerkers op een eenvoudige wijze hun persoonlijk leiderschap kunnen versterken.

Graag maak ik kennis met u om een goed beeld te vormen van uw bedrijf en uw medewerkers, zodat ik de training op maat kan aanbieden. Daarom plan ik graag met u één of meerdere gesprekken voorafgaand aan de trainingen. Op basis van uw organisatiecultuur en behoeften van u en uw medewerkers kijken wij samen wat het beste bij uw organisatie past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het mij weten en ik kom uw kant op. Vanzelfsprekend is dit gratis en verplicht het tot niets. Hopelijk tot snel!

E-mail: contact@hartik.nl
Telefoonnummer: 06-51981816

HARTIK COACHING & TRAINING
Aandacht voor persoonlijke regie & balans

Yvette Visschers-Amkreutz

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *